Firmanavn: Firkanter
hverdagsbilleder & Squaremoments er en del af Firkanter
[email protected]
Enkeltmandsvirksomhed – Cvr.: 25446569

Jesper Sø
Firkanter
Haraldsgade 28 st th
2200 København N

Sikkerhed

Bestilling af billeder sker på:

https://firkanter.dk – herfra sælges freelance arbejde

samt subdomænerne:

https://hverdagsbilleder.firkanter.dk – herfra sælges billeder fra institutioner af børn til deres forældre efter bestilling

https://squaremoments.firkanter.dk – herfra sælges fotokunst

https://digitalsquares.firkanter.dk – herfra sælges arkivbilleder

Der er 14 dages returret på alle billeder, medmindre fristen er længere på de enkelte subdomæner. Billeder bestilt og udført på freelance- basis (firkanter.dk) er der ingen returret på. Jeg forhoder mig naturligvis åben ift evt. reklamationer på det udførte arbejde, og vil som absolut hovedregel hellere skrive en kreditnota end miste en kunde!

Hverdagsbilleder:

For Hverdagsbilleder bestilles billeder via login med den adgangkode, som du har modtaget på email. Der genereres en unik adgangskode til hvert barns forældre.

Billederne af dit barn ligger kun tilgængeligt for dem du har valgt via tilmeldingssedlen må kunne se dem, og dem du giver dine login info videre til.

På hverdagsbilleder // www.institutionsfotografi.dk kan der betales med kreditkort via PayPal, som håndterer dine kreditkortoplysninger. hverdagsbilleder // institutionsfotografi.dk opbevarer med andre ord ikke oplysninger om dit kreditkort.

PERSONFØLSOMME OPLYSNINGER OG REGISTRERING AF DATA I FORBINDELSE MED E-HANDEL
Når du handler via hverdagsbilleder // www.institutionsfotografi.dk’s hjemmeside, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at jeg kan gennemføre din bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

hverdagsbilleder // www.institutionsfotografi.dk opbevarer som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

Levering
Leveringstid for dine billeder er op til 6-10 arbejdsdage fra din indbetaling er registreret. Billeder vil blive afleveret samlet til institutionen.

Ordrer der bliver afgivet senere bliver sendt hjem til bestillerens private adresse. Bestillingerne bliver pålagt samme ‘fotografløn & ordrehåndtering’ gebyr som ved første bestilling, og inkluderer porto etc.


Hvis ordren ikke er komplet

Du skal umiddelbart efter modtagelsen tjekke at du har fået hvad du har bestilt.

Mangler der noget i ordren som du har bestilt, sender du mig en mail ([email protected]) med kopi af fakturaen og en beskrivelse af hvad der mangler. Jeg leverer efterfølgende den manglende del af ordren.

Retur-ret og returnering af ordren.

Da billederne er unikke produkter og fremstillet til dig, kan og vil jeg ikke sælge dem videre. Men hvis din ordre ikke lever op til dine forventninger kan du returnere den. Jeg modtager kun hele ordren, og ikke kun dele af den. Du får refunderet det fulde fakturabeløb, fratrukket administrationsgebyr, fotografløn og evt. forsendelse.

OBS.: Ved bestilling af Billedbog kan varen dog kun returneres med refusion af afholdte udgifter til bogfremstillingen, og dermed ikke den brugte tid – kun bogens bestillingspris hos print leverandøren.

Fortrydelsesfristen er 21 dage. Fristen regnes fra den dag, hvor du har modtaget din ordre enten med posten eller i institutionen. Når ordren returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt billederne returneres i samme stand, som da du modtog ordren.
Ved returnering bedes du vedlægge faktura, og en beskrivelse af hvorfor ordren returneres – samt bank registreringsnummer og kontonummer til den konto pengene ønskes indsat.

Konstateres der senere end 3 uger efter modtagelsen mangler eller fejl ved ordren, som ikke kunne konstateres ved varens modtagelse, skal hverdagsbilleder umiddelbart informeres med henblik på aftale om returnering og ombytning eller kreditering. Reklamationsretten følger lovgivningen.

Billederne skal fremsendes forsvarligt sammen med fakturaen til denne adresse :

Firkanter
Jesper Sø
Haraldsgade 28 st th
2200 København N

Mærket reklamation

Jeg modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende, hvor jeg hæfter økonomisk for transporten.

Copyright

hverdagsbiller har den fulde copyright af billederne.

Jeg bruger ikke billeder af dit barn til andet en fremstilling af kopier til dig, medmindre andet aftales skriftligt.

Kundeservice
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte hverdagsbilleder på mail [email protected]

Alle oplyste priser er inklusiv moms

DER TAGES FORBEHOLD FOR PRISÆNDRINGER, TASTEFEJL OG FORCE MAJEURE.

×

Cart